Ervaringsdeskundige

“Mooie installaties maken is het liefste dat ik doe”

Mijn klanten zijn tevreden over mijn uitgevoerde werk en deskundigheid; dat spreekt zich rond. Vanaf 1 juli 2010 ben ik zelfstandig ondernemer installatietechniek en heb ik al veel mooie projecten mogen maken. Sinds mijn 16e ben ik werkzaam in de installatietechniek en ik vind het nog steeds een boeiend en uitdagend beroep. De ontwikkelingen staan niet stil en vereisen dat ik mij met de tijd mee beweeg. Mijn klanten waarderen mijn openheid, adviezen en persoonlijke contact.

Ik krijg nog wel eens de vraag: “doe jij dat ook?”. Vanwege mijn ervaring weet ik hoe fijn het is om allerlei materialen bij me te hebben. Mijn bus is mijn visitekaartje. Als totaalinstallateur kunt u daarom bij mij terecht voor dak- en gootwerk, elektra-, verwarmings-, water-, gaswerkzaamheden, pv-panelen, warmtepompen, zonneboilers, heatpipes, verlichting en airco’s.

In mei 2019 heb ik mijn diploma F-gassen categorie II voor warmtepompmonteurs gehaald. Dit houdt in dat ik koeltechnische handelingen mag uitvoeren en hiervoor een STEK certificaat heb.

Boomkamp is nu ook uw airco-installateur!